| Τηλεόραση!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mysterious Wizard Volturi Guard
| Θέμα: Τηλεόραση!! Δευ Μαρ 14, 2011 6:02 am | |
| Συζήτηση για τα αγαπημένα μας προγράμματα στην τηλεόραση!!! Ταινίες (στην ΤV), σίριαλ, εκπομπές, ντοκιμαντέρ... Ένα topic για τους τηλεορασόπληκτους! | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Τετ Μάης 11, 2011 11:11 am | |
| δεν ξερω αν ειναι άκυρο αλλά λίγες εκπομπές και σιριαλ αξίζουν αυτή την χρονιά..... Όπως για παράδειγμα το Νησί ειναι πολύ ωραίο ή το 50-50 ο 30ς κύκλος που άρχισε πριν 2 μήνες! Α να μην ξεχάσετε να δείτε twilight 19/5/2011 στο star | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 12:22 am | |
| ^Συμφωνώ απόλυτα!!!!! Νησί 4ever!!! Και τη δευτέρα το τελευταίο επεισόδειο!!! | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen The Volturi
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 12:43 am | |
| Τη δευτέρα είναι το πρότελευταίο! Το τελευταίο θα παιχτεί την επόμενη δευτέρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 12:45 am | |
| Καλά, μη πω και γω κάτι, να με φας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mysterious Wizard στις Τρι Μάης 17, 2011 11:16 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 12:47 am | |
| Δε σε τρώω.. Ενημέρωσα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 12:52 am | |
| Πλάκα κάνω δειαχειρίστρια !!! Φτάνει το σπαμ όμως!!!! | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 1:04 am | |
| ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ Η ΑΝΝΑ! ΓΙΟΟΟΟΟΥΠΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!!
Πεθαίνει η Άννα σε αυτό το επεισόδειο Η Άννα! Γιοοοοούπι Δεν την πάω καθόλου όμως!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 1:07 am | |
| ^Μαζί σου!!!! Τι παλιοχαρακτήρας που ήταν όμως αυτή η Άννα, αντιθέτως με την καημένη την αδερφή της... | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 1:09 am | |
| ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΧΑΡΚΤΗΡΑΣ!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΩΩΩ ΜΕ ΤΠΤ!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!
Ναι είναι Είναι πολύ παλιοχαρακτήρας!!! Δεν την πάωωω με τπτ!
Αντιθέτως την Μαρία! Είναι πάρα πολύ καλή!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 1:14 am | |
| Ναι, και υπομονετική, κρίμα που πήγε στο νησί... Η Άννα έπρεπε να πάει... | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 1:38 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 1:44 am | |
| Ίσως για αυτό ναι... Συμφωνώ Και χάρηκα πολύ που γιατρεύτηκε | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 1:46 am | |
| ΚΑΙ ΕΓΩ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΤΙΚΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Και εγώ! Χαίρομαι για όλους που γιατρεύτηκαν Το αξίζουν γιατί όλο ήταν μακριά από την κοινωνία και όλοι τους είναι πολύ καλοί άνθρωποι!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 2:00 am | |
| Έχεις δίκιο | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 12, 2011 2:08 am | |
| | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Τρι Μάης 17, 2011 10:18 am | |
| Και ναι δευτέρα το τελευταίο επεισόδειο από το νησί!! Τι μας έκανε παλι αυτο το επεισόδιο! ΑΑΑΑΑΑΑ Μην ξεχάσετε Πέμπτη 19/5/2011 ώρα 21:00 στο Σταρ το Λυκόφως!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TsitsGirl στις Τρι Μάης 17, 2011 1:01 pm, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Τρι Μάης 17, 2011 12:33 pm | |
| Λοιπόν χθες το επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό! Εγώ προσωπικά από την ώρα που πέθανε η Άννα μέχρι το τέλος έκλαιγα. Αφού από το πολύ κλάμα σήμερα είμαι μπουκωμένη. Αν είναι δυνατόν.Στη σκηνή του θανάτου της Άννας έπαθα σοκ με τις απίστευτες ερμηνείες του Μάινα και της Σκαφιδά που έχασαν πάλι όλο τους τον κόσμο, όλο τους το είναι. Σκεφτομαι ας πούμε τον Γιώργη. Πόσα έχει περάσει αυτός ο άνθρωπος! Πόσα; Και πόσο να άντεχε ακόμα; Επίσης όταν πέθανε ο Ανδρέας, συγκλονίστηκα με την ερμηνεία του Στάνκογλου, που έδειξε και την μετάνοιά του και τον πόνο που ένιωσε. Επίσης με συγκίνησε η σκηνή όταν τον επισκέφθηκε η μάνα του που ως κλασσική ελληνίδα μάνα του είπε: "Παιδί μου δεν τρως". Καλά ας μη μιλήσω για το θάνατο της Ελευθερίας που εκεί είναι που δε θα μπορώ να ανασάνω από το κλάμα. Δεν ξέρω η σκηνή που έδειχνε τον άντρα της να θέλει να της ζεστάνει τα χέρια εμένα με άγγιξε. Μια ακόμα υπέροχη σκηνή ήταν η πρώτη φορά που έκανε πρόταση γάμου ο Κυρίτσης στη Μαρία. Τι γλυκό ζευγάρι! Τι αγάπη! Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και μόνο που κοιτάζονται :love u: Οσο για τη δεύτερη πρόταση γάμου εγώ έκλαιγα από τη συγκίνηση Και όταν η Σοφία γέλασε στην Μαρία κι εκεί έκλαωα και συγκινήθηκα :Snif: - Σπόιλερ:
Εν τω μεταξύ πόσο γαιδούρι παίζει να είναι ο Μανώλης; Μα πόσο; Στο βιβλίο τουλάχιστον δεν εμφανίζεται καθόλου όταν ψάχνει να τον βρεί η ίδια του η κόρη!
Επιπλέον εγώ ξεχώρισα τη σκηνή Αντώνη-Στέφανου που είπε ο Αντώνης οτι η Αννα είχε κάτι πάνω της που τον τραβούσε. Δεν ξέρω, εγώ από την αρχή ήθελα την Αννα μαζί με τον Αντώνη. Τελος πάντων. Καλά όσο για το επόμενο τρέιλερ με βλέπω με ολόκληρο το ρολό από το χαρτί κουζίνας την άλλη εβδομάδα :Snif: :Snif: Υ.Γ. : :Snif: :Snif: :Snif: Υ.Γ. 3 : Μάινας - Σκαφιδά και Στάνκογλου απλά : respect : : respect : : respect : Υ.Γ. 3 : Ευχαριστούμε για τα βίντεο και τις φωτογραφίες [img] https://2img.net/u/3014/39/43/00/smiles/650269930.gif | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Τρι Μάης 17, 2011 1:00 pm | |
| Αχ σορρυ Κορνήλια δεν θα ξαναγράψω με κεφαλαία !
Εγω να σου πω την αληθεια καταχάρηκα οταν πέθανε η Αννα γιατι της άξιζε!!! Εγω λυπηθήκα τον Αντρεα και την οικογένεια της ! μονο πόνο προκαλεί αυτη η κοπέλα και ζωντανή και μη! Ο Αντρεας πέθανε πολυ άδικα! στεναχωρήθηκα ! Ειδα το τρειλερ του τελευτεου επεισοδίου θα ειναι τελειο πιστευω το τελευτεο επεισοδιο! ανυπομονώ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 19, 2011 10:57 am | |
| Εγώ να δεις πόσο!!! Άσχετο, αλλά εγώ σου έκανα την παρατήρηση!!! | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Πεμ Μάης 19, 2011 1:54 pm | |
| αχχ σορρυ απλώς είδα το σχόλιο που έκανε η Κορνήλια και μπερδευτικα σοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοζ!!!!!! | |
|
| |
TsitsGirl Volturi Guard
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Παρ Μάης 20, 2011 12:01 am | |
| 31% έκανε χτες τηλεθέαση το Twilight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
rouyz callen Secret Knower
| Θέμα: Απ: Τηλεόραση!! Τρι Μάης 31, 2011 2:40 pm | |
| ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ TWILIGHT ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ | |
|
| |
| Τηλεόραση!! | |
|